5 Stjernet Kontorhotel

TOWER77

Alt inklusiv i priseN 

5 star
5 stjernet kontorhotel

– i Søborg

Tower77 er mere end bare et kontorhotel; det er et sted, hvor du kan nyde enestående stemning og et arbejdsmiljø i særklasse. Indretningen er nøje udvalgt for at skabe den perfekte kombination af elegance og funktionalitet, så du kan arbejde produktivt og samtidig føle dig inspireret af dine omgivelser. De fire etager er designet med omtanke for detaljerne og tilbyder en bred vifte af kontorlokaler, mødelokaler, loungeområder og moderne faciliteter, der er skabt til at imødekomme dine behov.

Konceptet er simpelt og nemt

Pris: 3.750 DKK

Ingen binding, stor fleksibilitet og alt inklusiv i prisen

Alle kontorlokalerne er private aflukkede lejemål, så I er sikret arbejdsro.

DET SIGER VORES KUNDER:

madsvh
madsvh
13/02/2024
Rigtigt dejligt sted, med den bedste service. Hyggeligt og spændende indrettet - et sted man gerne viser frem og glæder sig til at komme til.
Luis Vicente Gomez Garcia
Luis Vicente Gomez Garcia
24/01/2024
At TFS Health Science, we are very satisfied with the facilities, the environment in the building, parking facilities and the support we get. They are a very committed team always ready to help.
Bilal Andersen Khatib
Bilal Andersen Khatib
16/01/2024
Fornemmelsen af hotel er der virkelig sørget for, indbydende, eksklusivt og altid velduftende :-)
Ole Falholt
Ole Falholt
04/09/2023
Super nem process med alt fra indledende kontakt, til fremvisning, kontrakt og indflytning. Her kommer BioScavenge til at blomstre! kh Ole
Sofie Kauffmann
Sofie Kauffmann
03/09/2023
Et yderst professionelt kontorfællesskab, der føles som et hjem. Drevet af Erik, Christian og Fieke får du service i top, altid god energi og proaktivitet. Jeg har nydt til fulde at have min daglige gang hos jer.
Meik Boerner
Meik Boerner
05/10/2022
Super lækre omgivelser som config 365 kan trives i og udfolde sig kreativt.

BILLEDER

Udfyld kontakt formularen for en uforpligtende snak - Vi ser frem til at høre fra dig.

15 + 10 =

Alle OBS. vi behandler dine oplysninger 100% fortroligt. Vi kontakter dig kun i forbindelse med kontorpladser hos Tower77/Tower14

61743125