Om Tower77

Erik Mortensen der har bygget Tower77 har flere kontorfællesskaber på bagen. Han startede med sit første kontorfællesskab i 2006 og har siden da opbygget flere kontorfællesskaber. Igennem disse kontorhoteller har han erfaret, hvilke behov man har som virksomhed, når man søger et kontor, og hvordan de bedst kan indfries i de mest optimale rammer.

På den måde skal Tower77 ses som det ultimative kontorfællesskab baseret på vores erfaring. Konceptet er opbygget med tanken om det eksklusive, som samtidig skal det være fleksibelt til ethvert behov, man har som virksomhed.

Vores mission er at skabe et business-fællesskab, som gør det spændende og anderledes at gå på arbejde, blandt mennesker fra vidt forskellige brancher.

Sammen kan vi berige hinanden med kompetencer og inspiration, som motiverer medarbejdere såvel som ledere til at opnå effektive resultater i hverdagen. Det er dejligt belejligt at dele bygning med andre, og måske kan man være heldig at være under samme tag som den type virksomhed, man står og mangler for at kunne skabe vækst.

Samtidig er der rig mulighed for at finde nye kunder i frokostpausen i dejligt afslappende omgivelser.

Effektiv skillsharing er en af de største fordele ved at være en del af et kontorfællesskab som Tower77.

Luksus kontorhotel i Søborg

Det kan være svært at finde en god kontorplads i Københavnsområdet til en overkommelig pris. Tower77 er svaret på det problem. Nyrenoverede lokaler i Søborg på Vandtårnsvej 77.
4 etagers luksus kontorfællesskab med luksus møbler, ny-malede kontorer, håndklæder på toiletterne og en fantastisk stemning. Hos Tower77 tilbyder vi moderne kontorlokaler til dig, der gerne vil være tæt på centrum og have det lidt mere eksklusivt uden at sprænge budgettet.