40 31 68 68
Se priser
+45 78 74 36 33

Om os

Holdet bag

Erik Mortensen har flere kontorfællesskaber på bagen. Han startede med sit første kontorfællesskab i 2006 og har siden da dannet sig erfaring med diverse kontorløsninger.

Igennem sine diverse projekter har han erfaret, hvilke behov man har som virksomhed, når man søger et kontor, og hvordan de bedst kan indfries i de mest optimale rammer.

På den måde skal Tower77 ses som det ultimative kontorfællesskab baseret på vores erfaring. Konceptet er opbygget med tanken om det eksklusive, som samtidig skal det være fleksibelt til ethvert behov, man har som virksomhed.

Vores mission er at skabe et business-fællesskab, som gør det spændende og anderledes at gå på arbejde, blandt mennesker fra vidt forskellige brancher.

Sammen kan vi berige hinanden med kompetencer og inspiration, som motiverer medarbejdere såvel som ledere til at opnå effektive resultater i hverdagen.

Det er dejligt belejligt at dele bygning med andre, og måske kan man være heldig at være under samme tag som den type virksomhed, man står og mangler for at kunne skabe vækst. 

Samtidig er der rig mulighed for at finde nye kunder i frokostpausen i dejligt afslappende omgivelser.

Effektiv skillsharing er en af de største fordele ved at være en del af et kontorfællesskab som Tower77.